PROFESSORS INFILTRATS

Varies escoles de San Boi de Llobregat es van unir a aquesta proposta per part l’ajuntament. Portar dos professors infiltrats a dins de l’aula per tal de motivar als alumnes a descobrir el teatre de ben aprop. Per això dos actors, en David Font i un servidor, Pau Murner, ens vam dedicar a anar classe per classe fent-nos passar per els nous professors. Ens ho vam passar genial, i els nens encara més quan descobrien que erem actors. L’important es que… va colar!

IMG_20180118_212959_576

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: