LA NIT DELS MUSEUS 2018

Can NegreCentre Jujol es va sumar a la Nit dels museus, el passat 19 de maig. La casa museu va optar per una proposta original per a una nit tant especial, i es que qui feia la visita guiada, era el mateix arquitecte Josep Maria Jujol.

jujolcap

Va ser un repte important. Deixar-me el bigoti i encarnar a Jujol, la mà dreta de Gaudí. Van ser un total de 3 passis, on els visitants van poder gaudir de la visita de la casa amb una gran informació històrica alhora que el Sr. Jujol, es dedicava a fer certes «brometes» que no van deixar indiferent a ningú.

jujol2

Per cert, Josep Maria Jujol de jove té una semblança molt sorprenent a l’actor blanenc Pau Murner, no trobeu?

jujolcap2

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: