PRESENTANT L’HOMENTAGE A LA GENT GRAN DE BLANES

Un dels moments més emotius d’aquest any, és quan l’ajuntament de Blanes em va proposar ser el presentador del “22è homenatge a la gent gran“. Un acte molt especial on s’apleguen més de 1.000 blanencs cada any i on s’homenatgen als més grans de la vila.

Per descomptat, a part de la part solemne de l’esdeveniment, també vaig oferir el meu punt de sal, ballantcantant, i fins i tot fent un monòleg en el que tot el públic va acabar participant. Una vetllada que segurament serà recordada per molts, jo el primer.

GRÀCIES BLANES!

HOMENATGE

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: