1a TROBADA DELS GARCIA A GARCIA

El passat dissabte 9 de juny, em vaig transformar en el «Super Pep Garcia«, l’únic super heroi que hi ha a la familia Garcia. I és que al ser el cognom més comú de Catalunya, es va organitzar una festa per aplegar a tota la familia al poble de Garcia (Ribera d’Ebre).

SUPERPEPGARCIA

Durant tot el dia hi van haver activitats per a grans i petits, i aquest personatge esbojarrat, en Super Pep Garcia, és el que feia de fil  conductor de la festa. Anunciant les diferentes activitats, fent animació itinerant durant tot el dia per el poble i fins i tot un espectacle de màgia a la Gala dels Garcia, on va aconseguir recuperar els seus poders gràcies a l’ajuda de tots!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: