Actor, i molt més!

Hola, sóc en Pau i és un plaer que siguis aquí!

Necessites un animador per la festa d’aniversari del teu fill? Un mestre de cerimònies pel teu casament? Un presentador pel teu esdeveniment d’empresa? Un speaker per a la festa de l’escola? Un show de ball, diversió i màgia? Vols que t’ajudi a saber què necessites?

Benvingut/da, estàs al lloc indicat.

 

Vaig néixer on la costa es fa brava, a Blanes. Potser és per això que des de petit ja he sigut força mogut. Sempre m’ha agradat això de fer shows, era l’estrella dels dinars de Nadal. Quan vaig anar creixent, em vaig adonar que realment això és el que volia fer tota la vida, així que vaig estudiar el grau en art dramàtic a La Casona (Barcelona), i seguidament vaig decidir completar la meva formació a l’estudi Laura Jou.

Des que vaig començar a estudiar teatre, ja vaig començar a fer les primeres aparicions als teatres de la ciutat, amb la Cia. Jordi Bertran, i a la televisió, al programa «A tu bola«, en el que vaig estar durant dues temporades, i el qual m’ha donat aquesta gran capacitat per improvisar en qualsevol tipus de situació.

VEURE CURRÍCULUM

Paral·lelament, com que sempre m’ha encantat fer els meus propis espectacles, vaig començar a fer shows per a aniversaris i comunions, primer per a coneguts o amics de la família, però mica en mica m’anaven contractant de més lluny, fins al punt d’actuar en festes majors i grans esdeveniments.

I aquí estic, uns quants anys més tard, lluitant per fer-me un lloc entre els actors del país i al mateix temps disfrutant com el nen que pujava a sobre la taula als dinars de Nadal, amb els meus shows, presentant els actes, i fent els mil i un personatges que tinc sota la màniga.

Així que sigui quin sigui el motiu pel qual estàs aquí, serà un plaer que en parlem!

Una abraçada!

Pau Murner

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: