Tot i haver-me transformat en els personatges més esbojarrats de la historia, també destaco el meu punt formal i solemne quan toca oficiar un casament, això si, sempre amb el toc d’humor que tant em caracteritza i al gust dels nuvis.

Per a mi sempre és un plaer oficiar un casament. Qui em coneix ja sap que mai falta l’emotivitat, la tendresa i l’humor, respectant els mateixos punts però fugint de la típica i tòpica cerimònia convencional

Si esteu preparant el vostre casament, voleu que sigui diferent i encara no teniu clara la figura del mestre de cerimònies… Parlem-ne!

Conscient de que probablement sigui un dels dies més importants de la vostra vida, preparo els casaments cuidadosament i tenint en compte tots els detalls perquè la cerimònia sigui especial, emotiva i recordada per tots els convidats.

Sempre a gust de la parella, des de la més solemne a la més gamberra. Fent partíceps als assistents i buscant el dinamisme per trencar amb les cerimònies “tostón” que tant insofribles es fan!

Fent un cafè setmanes abans, tanquem els diferents punts tot fent un guió a la carta. Tinc varies propostes per als més originals… 100% presonalitzable!

Què us sembla si fem un cafè i en parlem?

Demana el teu presupost a info@paumurner.com

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: