Si esteu llegint això és que no voleu que la vostra cerimònia sigui un pur tràmit i, per tant,
donar-li el valor que es mereix. Us proposo una cerimònia original i dinàmica per a que els convidats no estiguin mirant el rellotge esperant el moment de l‘aperitiu.

Per a mi sempre és un plaer oficiar un casament. Qui em coneix sap que mai falta l’emotivitat, la tendresa i l’humor, respectant els mateixos punts però fugint de la típica i tòpica cerimònia convencional.

Tot i que l’humor sigui el meu punt fort, mai deixo de banda el protocol, sempre en la justa mesura, evitant que el catxondeo es sobreposi a un moment tan especial com és el del vostre enllaç.

Si esteu preparant el vostre casament, voleu que sigui diferent i encara no teniu clara la figura del mestre de cerimònies… Parlem-ne!

Conscient de que probablement sigui un dels dies més importants de la vostra vida, preparo els casaments cuidadosament i tenint en compte tots els detalls perquè la cerimònia sigui especial, emotiva i recordada per tots els convidats.

Sempre a gust de la parella, des de la més solemne a la més gamberra. Fent partíceps als assistents i buscant el dinamisme per trencar amb les cerimònies “típiques i tòpiques” que tant feixuges es fan.

A través de reunions onlines i presencials tanquem els diferents punts tot fent un guió a la carta. Tinc varies propostes per als més originals… 100% presonalitzable!

Què us sembla si fem un cafè i en parlem?

Demana el teu presupost a info@paumurner.com

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: